Blogy

Lepší než vyhořet

Že prý je lepší vyhořet než se stěhovat. Houby s voctem, vážení! Já jsem právě přestěhovala blog a přežila jsem – akorát jsem ho mezitím pětkrát rozhasila.

Continue Reading

Blogy

Když Tě budu chtít svázat, svážu Tě

Zaujal mě první větou. Jen málokdo v těchto končinách požaduje inteligenci.
Zkušený čtyřicátník, znuděný taťka od rodiny, který se snaží přežít vánoční svátky. Zřejmě stará škola, zájmeno “tvůj” vždy psal s velkým počátečním písmenem.
Takhle nějak jsem si ho představovala. Ležel v posteli, pod dekou, s notebookem na klíně. Stejně jako já.

Continue Reading

Blogy

Nový rok, nová já

Letos jsem se snažila Vánoce trávit trochu jinak. Hodně jsem kreslila a psala. Hodně jsem četla. Hodně jsem se válela u rozsvíceného stromečku a zkoukla spoustu pohádek. Trávila jsem víc času v reálném světě, než v tom virtuálním …
A tak i proto se ozývám tady na blogu až dneska – poslední den v tomto roce – s článkem o novoročních předsevzetích, o cílech a o tom, proč se nám je nedaří plnit.

Continue Reading

Blogy

NEJBAREVNĚJŠÍ VÁNOCE

Letošní Vánoce byly hodně ve spěchu, že ten advent utekl jako voda. Říkala jsem si, že si užiji každý den té vánoční atmosféry, ale nějak nebyl čas ani prostor. Poslední

Continue Reading

Blogy

Konečně konec roku 2017

Moji milý čtenáři,

ani nevíte, jak moc se těším až konečně konec roku 2017. Já za ním udělám velkou tlustou čáru. Rok 2017 byl pro mě snad nejhorším rokem za posledních pár let. Zdraví šlo na procházku a vše, co jsem udělala a věnovala do toho energii i svůj čas, se nakonec otočilo proti mne a nakopalo mi to zadek.

Continue Reading

Blogy

MOJA STAROSTLIVOSŤ O PLEŤ A TELO V ZIME

Myslím si, že každá žena čo miluje make-up, nesmie zanedbávať ani starostlivosť o svoju pleť, pretože potom je to, že sa poriadne nestaráte o svoju pleť na líčení vidieť. K správnej starostlivosti o pleť patrí okrem krémov aj dôkladné odličovanie make-upu a čistenie pleti. V zime sa moja rutina trošku odlišuje. Zatiaľ čo v lete preferujem ľahšie a rýchlo vsakujúce produkty, ktoré pokožku nemastia, v zime sa nebránim ťažším, hutnejším a hydratačnejším krémom, pretože mráz pokožku riadne vysušuje. Dnes Vám ukážem moju rannú ale aj večernú rutinu s mojimi obľúbenými produktami, čo sa týka starostlivosti o tvár a telo. Pre niekoho sa to možno môže zdať ako moc produktov, ktoré používam, no ja som takto zvyknutá už niekoľko rokov, a bez toho aby som sa postarala o svoju pleť by som nešla ani spať.

Continue Reading